skip to Main Content
Inspiksen Miia

Inspiksen tarina

Olemme sydämeltämme oululainen mainostoimisto, mutta palvelemme asiakkaitamme sujuvasti ympäri Suomen. Design Inspiksen taustalla on halu tehdä töitä samanhenkisten ihmisten ja asiakkaiden kanssa. Yritys syntyi rakkaudesta kauniiseen ja toimivaan suunnitteluun, ja Inspis olikin aluksi enemmän graafiseen suunnitteluun painottunut toimisto. Sittemmin olemme siirtyneet kokonaisvaltaiseen mainonnan ja markkinoinnin suunnitteluun.

Toimitusjohtajamme Miia perusti Design Inspis -toiminimen vuonna 2016 – yritys sai alkunsa ensimmäisen asiakkaan myötä. Yhtiömuoto muuttui osakeyhtiöksi kuitenkin jo seuraavana vuonna ja toimistomme avattiin Oulun keskustaan kesällä 2018.

Asiakkainamme on kaikenkokoisia yrityksiä sekä organisaatioita julkiselta puolelta ja kolmannelta sektorilta. Teemme paljon muun muassa hankeviestintää ja hankeviestinnän materiaaleja.

Keitä oikein olemme

Porukkamme koostuu tällä hetkellä graafisista suunnittelijoista, tekstisuunnittelijoista ja web-suunnittelijasta. Erikoisosaamiseemme kuuluu lisäksi valokuvaus ja videokuvaus. Inspisläisten työtapa on aktiivinen ja yrittäjähenkinen. Pyrimme kustannustehokkuuteen ja kehitämme omia toimintatapojamme jatkuvasti. Meillä on aito halu auttaa ihmisiä, olemme aktiivisia ja monessa mukana. Meillä töitä tehdään joustavasti ja voimme vaikuttaa niin työaikoihin kuin -paikkoihinkin. Jotain luovuudesta työssämme kertoo se, että  graafikoillamme on tausta kuvataiteen tekemisessä.

Inspiksen arvot

Toimimme vastuullisesti, olemme rohkeita ja uskallamme haastaa. Arvot ovat meille tärkeitä ja ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme. Huolehdimme asiakkaistamme vastuullisesti ja suurella sydämellä. Meidän kanssamme on hyvä tehdä töitä, emmekä jätä sinua pulaan.

Toimimme vastuullisesti. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että emme myy asiakkaalle sellaisia asioita, joita hän ei oikeasti tarvitse. Olemme työssämme rohkeita: uskallamme sanoa, kun tiedämme paremmin. Uskallamme haastaa asiakkaita ajattelemaan uudella tavalla tai kokeilemaan uusia juttuja. Meille tärkeää on se, että koemme työmme auttavan asiakasta, se motivoi meitä työssämme.

Yhdessä teemme merkittävää markkinointiviestintää

Meille tärkeää on, että tekemämme työ ratkaisee jonkin asiakkaan tilanteen tai pulman, tarjoaa heille apua ja keinoja menestykselliseen liiketoimintaan.

Meillä on tapana ratkoa ongelmia, saamme asiat järjestymään: monipuolisen kokemuksemme avulla autamme myös sisällön suunnittelussa – tuotteen kokonaisuus on meillä hallussa alusta loppuun.

Työ on merkityksellistä meille itsellemme, kun se rakentuu edellä mainituista näkökulmista. Saamme toteuttaa itseämme ja tehdä sitä, missä olemme hyviä.

Tykkäämme siitä, että työ on yhteiskunnallisesti merkittävää. Tartumme rohkeasti töihin, jotka edistävät sosiaalista ja yhteiskunnallista hyvinvointia ja tasa-arvoa.

Back To Top