skip to Main Content
Inspis Ovikyltit

Inspiksen ovikyltit kotitoimistoon

Kotona työskentely on ihanaa! Vai… hyppääkö sinunkin työhuoneessasi aina välillä joku kysymässä välipalaa tai lupaa mennä kaverin luo? Tuleeko kahvikupin kanssa juttukaveria etsivästä puolisosta avokonttoriolo? Etätöissä kotona oman rauhan saaminen on välillä haastavaa. Häiriöttömiä palavereita arvostavat kaikki osallistujat, ja luova työskentely vaatii keskittymistä ja rauhaa. Joskus tarvitaan täydellistä häiriöttömyyttä, ja siihen Inspiksen porukka tarjoaa kivan ratkaisun!

Laitamme jakoon ovenkahvaan ripustettavan kyltin, josta kotonasi asuvat tyypit tietävät, että nyt ei todellakaan saa häiritä. Voit ladata ovikyltin tästä, tulostaa sen vankalle paperille – tai liimata tulostuksen jälkeen vaikka pahville – ja se on valmiina käyttöön!

Haluatko kyltin yrityksesi brändiväreissä?

Ota yhteyttä, niin tuunataan ovikyltti juuri sinun yrityksellesi sopivaksi. Tässäpä pieni lahjaidea työntekijöille, vaikka pikkujoulujen sijasta tai uuden vuoden alkuun! Me muokkaamme kyltit yrityksesi brändi-ilmeen mukaiseksi ja hoidamme tarvittaessa myös kylttien painatuksen puolestasi.

Back To Top