skip to Main Content

Etsimme web-suunnittelijaa!

Etsimme joukkoomme määräaikaista web-suunnittelijaa

Työssäsi pääset muuttamaan suunnittelijoidemme piirtämät leiskat verkkosivuiksi ja visiot koodiksi. Jos hallitset verkkosivujen rakennuspalikat, koodikirjastot ja sovelluskehykset, ja sinulla on osaamista seuraavista: PHP, HTML, CSS ja JavaScript, voit olla etsimämme tyyppi! Arvostamme myös kokemusta WooCommercesta ja verkkosivuston saavutettavuudesta. Voit olla myös taitava loppuvaiheen opiskelija tai koodaava graafikko.

Plussaa on, jos sinulla on joitakin seuraavista taidoista: Google-markkinoinnin tekninen toteutus eli Google Display ja Adwords mainonta, verkkosivujen hakusanaoptimointi tai vaikkapa videokuvaus.

Työsi vaihtelevat muutaman päivän hommista pidempiin kehitysprojekteihin. Työajat ovat joustavat, ja voit tehdä hommasi myös täysin etänä. Kaiken kruunaavat kivat ja pätevät työkaverit. Työt alkavat heti, kun löydämme sopivan henkilön. Älä siis turhaan pähkäile, vaan hae heti.

Määräajan pituus on 3–4 kuukautta.

Ota yhteyttä: [email protected]

Tutustu meihin ja töihimme

Inspikselle töihin?

Osaava porukkamme on rento ja joustava. Työskentelemme monipuolisesti erilaisten projektien ja julkaisujen parissa yritysten nettisivuista julkisten organisaatioiden viestintämateriaaleihin. Työllistämme muun muassa graafisia suunnittelijoita, markkinoinnin suunnittelijoita, tekstisuunnittelijoita, web-suunnittelijoita, kuva- ja videosisällön tuottajia ja assistentteja.

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai lähetä avoin hakemus: [email protected]

Back To Top