Design Inspis blogi: mitä mainostoimisto tekee?

Inspistä mainostoimistosta

Mitä kaikkea mainostoimisto tekee? Blogissamme syvennymme markkinoinnin ja viestinnän maailmaan luovuutta ja sen vaalimista unohtamatta. Luvassa paljon tietoa, mielenkiintoisia asiakastapauksia ja inspiraatiota markkinointiviestintään!

WordPress-nettisivun toteutustavat: Valmisteema, hybridi ja räätälöinti
Verkkosivut yritykselle – millaisia ovat WordPress-sivut?

Kun on aika päivittää verkkosivut yritykselle, on hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään mitä verkkosivuilta haluaa. Toimivatko verkkosivut lähinnä käyntikorttina yritykselle, pysyvätkö ne pitkälti muuttumattomina, vai onko sivuston tarkoitus tarjota suurempaa kokonaisuutta? Verkkosivuprojekteissa on suurta vaihtelua niin hinnan, tyylin kuin laadun puolesta, joten tarjousta tai hintoja vertaillessa voi ymmärrettävästi olla hyvin hankalaa tehdä ostopäätöstä. Saman sivuston toteutus...

Design Inspis, brändin rakentaminen hankeviestinnässä, kuvitusta.
Brändin rakentaminen hankeviestinnässä – asiakkaana valmistavan teollisuuden huippuhanke

Reboot IoT Factory on yksi Inspiksen pitkäaikaisista hankeasiakkaista. Hankkeessa on rakennettu ainutlaatuinen ekosysteemi, joka yhdistää huippututkimuksen, tehtaat ja IoT-ratkaisuja kehittävät yritykset. Tavoitteena on ollut suomalaisen valmistavan teollisuuden kilpailukyvyn mullistaminen. Design Inspis valikoitui hankkeen kumppaniksi heti sen alkuvaiheessa vuonna 2018, jolloin hankkeen brändin rakentaminen alkoi.