Design Inspis, tekijät.

Inspiksen tarina

Olemme sydämeltämme oululainen mainostoimisto, mutta palvelemme asiakkaitamme sujuvasti ympäri Suomen. Design Inspiksen taustalla on halu tehdä töitä samanhenkisten ihmisten ja asiakkaiden kanssa.

Yritys syntyi rakkaudesta kauniiseen ja toimivaan suunnitteluun, ja Inspis olikin aluksi enemmän graafiseen suunnitteluun painottunut toimisto. Sittemmin olemme siirtyneet kokonaisvaltaiseen mainonnan ja markkinoinnin suunnitteluun.

Toimitusjohtajamme Miia perusti Design Inspis -toiminimen vuonna 2016 – yritys sai alkunsa ensimmäisen asiakkaan myötä. Yhtiömuoto muuttui osakeyhtiöksi kuitenkin jo seuraavana vuonna ja toimistomme avattiin Oulun keskustaan kesällä 2018.

Asiakkainamme on kaikenkokoisia yrityksiä sekä organisaatioita julkiselta puolelta ja kolmannelta sektorilta. Teemme paljon muun muassa hankeviestintää ja hankeviestinnän materiaaleja.

Yhdessä teemme merkittävää markkinointi­viestintää

Meille tärkeää on, että tekemämme työ ratkaisee jonkin asiakkaan tilanteen tai pulman, tarjoaa heille apua ja keinoja menestykselliseen liiketoimintaan.

Meillä on tapana ratkoa ongelmia, saamme asiat järjestymään: monipuolisen kokemuksemme avulla autamme myös sisällön suunnittelussa – tuotteen kokonaisuus on meillä hallussa alusta loppuun.
Työ on merkityksellistä meille itsellemme, kun se rakentuu edellä mainituista näkökulmista. Saamme toteuttaa itseämme ja tehdä sitä, missä olemme hyviä.

Tykkäämme siitä, että työ on yhteiskunnallisesti merkittävää. Tartumme rohkeasti töihin, jotka edistävät sosiaalista ja yhteiskunnallista hyvinvointia ja tasa-arvoa.

Keitä oikein olemme

Porukkamme koostuu tällä hetkellä graafisista suunnittelijoista, tekstisuunnittelijoista ja web-suunnittelijoista. Erikoisosaamiseemme kuuluu lisäksi valokuvaus ja videokuvaus.

Inspisläisten työtapa on aktiivinen ja yrittäjähenkinen. Pyrimme kustannustehokkuuteen ja kehitämme omia toimintatapojamme jatkuvasti. Meillä on aito halu auttaa ihmisiä, olemme aktiivisia ja monessa mukana. Meillä töitä tehdään joustavasti ja voimme vaikuttaa niin työaikoihin kuin -paikkoihinkin. Luovuudesta työssämme kertoo se, että graafikoillamme on tausta kuvataiteen tekemisessä.

Miia
Miia Törmänen
Toimitusjohtaja, Art Director (AD)Miia Törmänen[email protected]040 538 2806
Inka
Inka Väisänen
Art Director (AD)Inka Väisänen[email protected]044 241 5849
Veera
Veera Kiurujoki
TekstisuunnittelijaVeera Kiurujoki[email protected]044 237 8938
Jenina
Jenina Bomström
Graafinen suunnittelija, valokuvaajaJenina Bomström[email protected]044 974 0823
Sami
Sami Koirikivi
Web-suunnittelijaSami Koirikivi[email protected]044 979 0389
Maria
Maria Mappes
Viestintäsuunnittelija, perhevapaallaMaria Mappes[email protected]
Anna
Anna Salmi
TekstisuunnittelijaAnna Salmi[email protected]040 821 9517
Laura
Laura Tiitto
Graafinen suunnittelijaLaura Tiitto[email protected]041 313 4860