Tuotteistaminen onnistuu ammattilaisten avulla

Tuotteistaminen pienyrityksille: Breakthrough-tuotteistamispaketti sisältää playbookin.

Tuotteistaminen tekee ideasta valmiin palvelun!

Breakthrough-tuotteistamispaketti on pienyrityksille suunnattu palvelu, jonka avulla saat luovat ammattilaiset avuksesi uuden palvelutuotteen kehittämisen ja lanseerauksen tueksi. Breakthrough-palvelun avulla saat kuukauden sisällä uuden palvelutuotteesi valmiiksi myyntiin ja markkinointiin.

Design Inspis ja palvelumuotoiluun erikoistunut Designmatters Studio yhdistävät voimansa ja tarjoavat nopean ja inspiroivan Breakthrough-tuotteistuspaketin pienille yrityksille. Breakthrough sisältää uuden palvelutuotteesi konseptoinnin ideasta tuotteeksi ja prototyypiksi sekä sen visuaalisen ilmeen suunnittelun.

Tuotteistaminen ja visuaalinen ilme – vahvista omistajuuttasi tuotteeseen tai ideaan

Tuotteistaminen on uuden palvelun paketointia myytävään ja houkuttelevaan muotoon. Uudelle tuotteelle kannattaa luoda visuaalinen ilme heti suunnittelun alkuvaiheessa. Visuaalinen ilme luo mielikuvia, sekä vahvistaa kyseisen idean ja tuotteen omistajuutta. Visuaalinen ilme selkeyttää tuotteen konseptia, jolloin sitä on helpompi markkinoida ja myydä. Tuotteistamisen ydin on tehdä ideasta konkreettinen, ja oma visuaalinen ilme on tärkeä osa sitä.

On tärkeää ymmärtää asiakkaan logiikka. Eli kenelle suunnittelemme tuotetta, mitä hän arvostaa ja tarvitsee. Ja sitten, miten paketoimme palvelun asiakkaalle houkuttelevalla tavalla.
Johanna Laurinen

Miten Breakthrough-palvelu toteutetaan?

Tuotteistaminen on yhteistyötä. Kirkastamme uuden tuotteen arvolupauksen, sisällöt ja hinnoittelun yhdessä. Visuaalisen ilmeen suunnitteluun sisältyy kevyt logosuunnittelu, brändivärit ja -fontit sekä yhden valitun esitysmateriaalin toteutus.

Tuotteistaminen: Breakthroughpalvelun sisältö

Ideasta tuotteeksi -workshop

  • arvolupaukset, sisällöt ja hinnoittelu
  • visuaalisen ilmeen linjaukset
  • online workshop Teams/Zoom ja Miro.

Graafinen suunnittelu

  • logosuunnittelu, 3 ehdotusta
  • brändivärit ja fontit, 3 ehdotusta
  • sparrauspalaveri etänä.

Prototyyppi ja esitysmateriaali

  • tuotteen kevyt Playbook
  • valitun esitysmateriaalin toteutus
  • sparrauspalaveri etänä.

 

Ota yhteyttä, niin aloitetaan suunnittelu yhdessä!

Käy tutustumassa Designmatters Studioon: https://designmatters.fi/

Tsekkaa myös nämä artikkelit