Yritysilme: kuvassa Design Inspiksen Innolight-yritykselle luoma yritysilme.

Brändin rakentaminen on pohja tehokkaalle markkinoinnille

Brändin rakentaminen alkaa kaikesta siitä, miten yrityksesi viestii, miten se näkyy, mitä siitä puhutaan ja mitä se tekee. Olemme mukana rakentamassa kanssasi vahvaa brändiä yrityksellesi, tuotteillesi ja palveluillesi. Huolehdimme siitä, että brändisi vastaa yrityksesi strategiaa. Luomme yrityksellesi selkeän kokonaisuuden, jonka avulla voitte viestiä yrityksestänne yhtenäisesti. Emme jätä sinua yksin tiedostojen ja ohjeiden kanssa, vaan autamme käyttämään brändiviestintää tehokkaasti ja vakuuttavasti.

Yritysilme koostuu kaikista niistä visuaalisista elementeistä, joista yrityksesi tunnistetaan. Yritysilmeen suunnitteleminen sisältää muun muassa logon, värimaailman, typografian, graafisten elementtien, kuvamaailman ja sloganin suunnittelun. Uutta yritysilmettä suunnitellessamme saat yrityksellesi myös graafisen ohjeistuksen. Se sisältää selkeät ohjeet eri elementtien käyttöön ja auttaa viestimään yhtenäisesti.

Jos olemassa oleva yritysviestintäsi ja -ilmeesi kaipaa päivitystä, autamme myös silloin. Visuaalista ilmettä, logoa ja pääviestejä kannattaa välillä terävöittää ja miettiä vastaavatko ne yrityksesi strategiaa ja identiteettiä. Vakuuttavalla yritysviestinnällä säilytät asiakkaidesi kiinnostuksen ja nostat yrityksesi näkyvyyttä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Logo on brändisi näkyvin osa – näin suunnittelemme
uuden logon tai päivitämme alkuperäisen

Uuden logon suunnittelun vaiheet

Logosuunnittelu alkaa aloituspalaverista, jossa kartoitamme toiveesi ja tarpeesi logon suhteen. Seuraavassa vaiheessa saat nähtäväksesi muutamia logoluonnoksia, joista voit valita sopivimman jatkokehitystä varten. Luonnosten määrä vaikuttaa työn hintaan.
Logoa suunnitellessa täytyy ottaa huomioon sen erilaiset käyttökohteet, ja millaiset versiot logosta tehdään:

  • pysty- ja vaakaversio
  • erilaiset väriversiot sekä musta ja valkoinen versio
  • mahdollisesti eri kieliversiot

Valitsemaasi logoluonnosta kehitetään ja viimeistellään toiveidesi perusteella. Toteutamme lopulliset logotiedostot painokelpoiseen muotoon vektorigrafiikkana (eps ja pdf) ja sähköiseen käyttöön esimerkiksi png-, jpg- tai svg-muodossa. Versioiden määrä vaikuttaa työn hintaan.

Brändin rakentaminen: logon päivitys

Alkuperäiseen logoon voidaan vaihtaa esimerkiksi fontti tai väri, tai päivittää sen muotokieltä. Palvelu sisältää kaksi vedoskierrosta, jolloin voit kommentoida keskeneräistä työtä. Valmiit logotiedostot saat eri tiedostomuodoissa ja väreissä.

Olemassa olevan logon vektorointi on tarpeen, jos logosi on esimerkiksi jpg- tai tiff-muodossa.

Jpeg tai tiff-muodossa olevaa logoa ei voida skaalata, eikä siinä ole läpinäkyvää tausta joten logon käyttö voi olla hankalaa. Voimme vektoroida logosi tai toteuttaa sen uudestaan vektorimuodossa, minkä jälkeen logon käyttö on huomattavasti helpompaa, ja siitä voi tehdä helposti vaikkapa suuret ikkuna- tai autoteippaukset.

Autamme sinua vahvistamaan yrityksesi brändiä ja luomme kaikki tarvittavat materiaalit käyttöösi.

Tsekkaa myös nämä artikkelit