Inspiksen Jenina, Veera ja Laura nauravaisina.

Logo on yritysilmeen näkyvin osa

Logo on yritysilmeen näkyvin osa. Se on visuaalinen elementti, josta yrityksesi, tuotteesi tai palvelusi tunnistetaan. Logo on yrityksesi yksilöllinen tunnusmerkki, joka erottaa yrityksesi kilpailijoista. Logo auttaa asiakkaitasi muistamaan yrityksesi.

Taitavalla ja oivaltavalla logosuunnittelulla saat yrityksellesi logon, joka tunnistetaan ja joka tuo kilpailuetua.

Hyvä logo on tunnistettava, mieleenpainuva ja erottuva. Hyvin suunniteltu logo kestää aikaa ja herättää positiivisia tunteita ja mielleyhtymiä oikeassa asiakaskohderyhmässä.

Suunnittelemme kanssasi yksilöllisen, mieleenpainuvan ja erottuvan logon yrityksellesi, tuotteillesi tai palveluillesi. Huolehdimme siitä, että logo vastaa yrityksesi strategiaa ja toivottuja mielikuvatavoitteita.

Logo helppokäyttöiseksi ja ajan tasalle

Jos yritysilmeesi kaipaa päivitystä, me autamme! Logoa ja visuaalista ilmettä kannattaa välillä terävöittää ja miettiä vastaavatko ne yhä yrityksesi strategiaa ja identiteettiä. Vakuuttavalla yritysviestinnällä säilytät asiakkaidesi kiinnostuksen ja nostat yrityksesi näkyvyyttä.

Alkuperäistä logoa voidaan päivittää esimerkiksi vaihtamalla fonttia tai värimaailmaa, tai kehittämällä sen muotokieltä.

Olemassa olevan logon vektorointi voi olla tarpeen, jos logosi on esimerkiksi jpg- tai tiff-muodossa, jolloin sen käyttö on hankalaa. Voimme vektoroida logosi tai toteuttaa sen uudestaan vektorimuodossa – sen jälkeen logon käyttö on huomattavasti helpompaa. Vektoroinnin jälkeen logoa voi käyttää monin eri tavoin – vaikkapa suuriin ikkuna- tai autoteippauksiin.

Logosuunnittelulla uniikki ilme yrityksille, tuotteille tai palveluille

Autamme  yrityksiä luomaan oman uniikin visuaalisen ilmeen, joka kuvastaa yrityksen arvoja, identiteettiä ja strategiaa.

Näin logosuunnittelu etenee

  1. Logosuunnittelu alkaa aloituspalaverilla, jossa kartoitamme toiveesi ja tarpeesi logon suhteen.
  2. Tämän jälkeen saat kommentoitavaksi muutaman erilaisen version logosta, ja logoa jatkokehitetään toiveidesi perusteella.
  3. Viimeistelemme lopullisen version logosta. Toteutamme samalla muut erilaiset versiot logosta.
  4. Saat logotiedostot käyttöösi. Toimitamme lopulliset logotiedostot painokelpoiseen muotoon (.eps ja .pdf) ja sähköiseen käyttöön (.png, .jpg ja .svg) sopivina tiedostoina.

Logosuunnittelun hinta – kuinka paljon logosuunnittelu maksaa?

Koska logo on yrityksesi tärkein visuaalinen elementti, kannattaa logosuunnitteluun panostaa. Ammattilaisen toteuttama ja laadukas logo kestää aikaa eikä sitä tarvitse päivittää heti uudelleen.

Logosuunnittelun hinta sisältää:

  • aloituspalaverin, jossa kartoitamme asiakkaamme toiveita ja tarpeita logolle, liiketoiminnan tavoitteita sekä ideoimme logoa yhdessä asiakkaan kanssa.
  • suunnittelutyön, jossa ammattilainen ideoi ja suunnittelee 2–3 erilaista versiota logosta.
  • asiakkaan valitseman logon viimeistely ja kaksi eri väriversiota logosta: värillinen ja musta tai valkoinen versio.
  • logotiedostot sekä digitaaliseen käyttöön sopivina että painokelpoisina.

 

Logosuunnittelun hintaan vaikuttavat myös luonnosten määrä ja logon käyttökohteet.

Logoa käytetään erilaisissa markkinointiviestinnän materiaaleissa, joten sen koon tulee olla muunnettavissa. Monesti logosta tarvitaan myös erityyppisiä versioita, esimerkiksi eriväriset versiot, pysty- ja vaakaversiot tai kieliversiot.

Logosuunnittelun hinta: alkaen 975 € (+ alv 24 %).

Suunnitellaanko sinunkin yrityksellesi uusi logo?

4Learning-yrityksen logo
LockIn-yrityksen logo
Digizer-yrityksen logo
Datasta kasvua -hankkeen logo.
Myötätuntoa korkeakouluihin -hankkeen logo.
Palmicon-yrityksen logo
Arctic Drone Labs -hankkeen logo.
Tsekkaa myös nämä artikkelit