Onko verkkosivuillasi kaikki kunnossa? Ovatko verkkosivusi yrityksen brändin mukaiset? Mietitkö sivujesi uudistamista?

Verkkosivu on myynnin tärkein kanava. Ammattimainen ja hyvin toimiva verkkosivu on näkyvyyden perusta, jolle tuloksellinen markkinointi rakentuu. Verkkosivu on myös brändisi tärkein näyteikkuna.

Varaa aika ilmaiseen suunnittelu­tapaamiseen

Tapaamisessa saat ilmaisen analyysin yrityksesi verkkosivuista. Tapaaminen voidaan järjestää verkossa Teams-palaverina.Tarkastelemme sivujasi käyttäjän näkökulmasta ammattilaisten silmin. Kartoitamme sivujen teknisen ja visuaalisen toimivuuden, sisältöjen laadun ja hakukonenäkyvyyden. Tarkastamme myös, kuinka sivuilla toteutuvat esimerkiksi saavutettavuus, responsiivisuus ja turvallisuus.

"*" näyttää pakolliset kentät

Ovatko verkkosivusi toimivat – 5 seikkaa, jotka kannattaa ottaa huomioon

Onko sivustosi hakukoneystävällinen?

Toimiiko sivusto kaikilla laitteilla kuten sen kuuluu?

Onko sivustosi käyttäjäystävällinen?

Houkutteleeko sivu ostamaan?

Täsmäävätkö sivuston tuottamat mielikuvat siihen, mitä haluat asiakkaillesi viestiä?

Kun tilaat verkkosivu-uudistuksen meiltä

Me uudistamme verkkosivut tyylikkäiksi, käyttäjäystävällisiksi, nopeiksi ja turvallisiksi. Käsittelymme jälkeen sivustosi löytyy hakukoneesta ja toimii kaikilla laitteilla. Graafikkomme päivittävät ilmeen ajantasaiseksi ja yrityksesi näköiseksi. Ja tekstisisällöt hiomme tietysti kuntoon! Jos mielessäsi muhii visio, jonka haluaisit toteuttaa, otamme haasteen mielellämme vastaan.

Näin verkkosivujen suunnittelu etenee

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

Asiat sujuivat todella sujuvasti ja jouhevasti. Teihin pystyi ottamaan yhteyttä todella matalalla kynnyksellä ja apu löytyi asiaan kuin asiaan. Sivuston visuaalisesta ilmeestä löytyi yhteinen näkemys yllättävän pienellä ”väännöllä”. Olisin itse ajatellut, että projekti olisi jotenkin paljon monimutkaisempi.

Tanja Koukkula, Naturpolis Oy

Teidän kanssanne on ollut tosi mukava tehdä yhteistyötä ja ideoida yhdessä. Olette myös reagoineet asioihin nopeasti, arvostamme sitä.

Mila Hyytinen, Helsingin yliopisto