Mies kannettavalla tietokoneella ylhäältä päin kuvattuna, pöydällä silmälasit sekä verkkosivuanalyysiin liittyvää grafiikkaa.

Ilmaisen verkkosivuanalyysin avulla saat arvokasta tietoa sivujesi toimivuudesta

Onko verkkosivuillasi kaikki kunnossa? Ovatko verkkosivusi yrityksen brändin mukaiset? Mietitkö sivujesi uudistamista?

Me selvitämme, miten sivustosi toimii! Ilmainen verkkosivuanalyysi on ammattilaistemme laatima selvitys, jossa kartoitamme sivustosi nykytilan ja mahdolliset ongelmat. Analyysin avulla saat selkeät ja konkreettiset ehdotukset verkkosivujesi parantamiseen. Verkkosivuanalyysin tilaaminen ei sitouta sinua mihinkään. Voit käyttää verkkosivuanalyysista saatua tietoa nykyisten sivujesi parantamiseen tai lähtökohtana, kun harkitset sivustosi uudistamista kokonaan.

Ovatko verkkosivusi toimivat – 5 seikkaa, jotka kannattaa ottaa huomioon

Onko sivustosi hakukoneystävällinen?

Toimiiko sivusto kaikilla laitteilla kuten sen kuuluu?

Onko sivustosi käyttäjäystävällinen?

Houkutteleeko sivu ostamaan?

Täsmäävätkö sivuston tuottamat mielikuvat siihen, mitä haluat asiakkaillesi viestiä?

Mitä verkkosivuanalyysi sisältää?

Tarkastamme sivuston teknisen toimivuuden ja sen, kuinka sivusto näkyy Googlessa. Tarkastamme mm. latausnopeuden: mitkä seikat vaikuttavat siihen ja mitä kannattaa korjata, jotta löydettävyys paranee.

Sivuston teksteissä kiinnitämme huomiota hakukoneoptimointiin, kielen oikeellisuuteen ja äänensävyyn. Analysoimme myös sivuston visuaalisen ilmeen, kuvien laadun ja värimaailman, sekä tarkastelemme brändinäkyvyyttä: miten sivustolla erottaudutaan kilpailijoista? Tarkastamme myös sivustosi saavutettavuuden.

Verkkosivuanalyysi on nyt ilmainen! Sen todellinen arvo on 320 € + alv 24 %. Jos haluat verkkosivuanalyysin lisäksi kattavan hakusana-analyysin, voit tilata sen hintaan 960 €.

Kun tilaat verkkosivu-uudistuksen meiltä

Me uudistamme verkkosivut tyylikkäiksi, käyttäjäystävällisiksi, nopeiksi ja turvallisiksi. Käsittelymme jälkeen sivustosi löytyy hakukoneesta ja toimii kaikilla laitteilla. Graafikkomme päivittävät ilmeen ajantasaiseksi ja yrityksesi näköiseksi. Ja tekstisisällöt hiomme tietysti kuntoon! Jos mielessäsi muhii visio, jonka haluaisit toteuttaa, otamme haasteen mielellämme vastaan.

Näin verkkosivujen suunnittelu etenee

Tilaa ilmainen verkkosivu­analyysi

Tarjoamme ilmaisen analyysin yrityksesi verkkosivuista. Tarkastelemme sivujasi käyttäjän näkökulmasta ammattilaisten silmin. Kartoitamme sivujen teknisen ja visuaalisen toimivuuden, sisältöjen laadun ja hakukonenäkyvyyden. Tarkastamme myös, kuinka sivuilla toteutuvat esimerkiksi saavutettavuus, responsiivisuus ja turvallisuus.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan tarjouksen verkkosivujen uudistamisesta, kiitos!

Asiat sujuivat todella sujuvasti ja jouhevasti. Teihin pystyi ottamaan yhteyttä todella matalalla kynnyksellä ja apu löytyi asiaan kuin asiaan. Sivuston visuaalisesta ilmeestä löytyi yhteinen näkemys yllättävän pienellä ”väännöllä”. Olisin itse ajatellut, että projekti olisi jotenkin paljon monimutkaisempi.

Tanja Koukkula, Naturpolis Oy

Teidän kanssanne on ollut tosi mukava tehdä yhteistyötä ja ideoida yhdessä. Olette myös reagoineet asioihin nopeasti, arvostamme sitä.

Mila Hyytinen, Helsingin yliopisto