Somepalvelut, esimerkkikuvia Design Inspiksen tuottamista somejulkaisuista.

Me teemme someideoistasi totta

Tarjoamme somepalveluita kaikenkokoisille yrityksille, organisaatioille ja hankkeille. Perustamme, päivitämme ja ylläpidämme puolestasi yrityksesi tai organisaatiosi sosiaalisen median kanavia. Suunnittelemme tekstit ja kuvat ilmeeseenne sopivaksi ja teemme puolestanne myös pidemmän aikavälin somesuunnitelmia. Seuraamme tekemämme somemarkkinoinnin ja sisällöntuotannon vaikuttavuutta tilin analytiikan avulla ja raportoimme siitä säännöllisesti. Pidämme sinut ajan tasalla somestasi.

Kuinka haluaisit, että sinun yrityksesi näkyy somessa? Ideoi rohkeasti, sillä meidän kumppaninamme pääset keskittymään sisältöön, jollaista haluat tuottaa. Me hoidamme toteutuksen puolestasi.

Aktiiviset somekanavat tehostavat yrityksesi näkyvyyttä ja myyntiä. Sosiaalisen median avulla yritys luo kysyntää, ja maksullinen somemainonta on tehokas tapa levittää sisältöä ja kasvattaa liikennettä sivuillesi. Somen avulla on kätevää rakentaa yrityksesi brändiä, ja mainontaa on helppo kohdentaa oikeille ihmisille. Aktiivisten somekanavien avulla voit myös parantaa asiakaskokemusta ja palvella jo olemassa olevia asiakkaitasi paremmin.

Ulkoista some ja luo ammattimainen brändi

Yrityssomen ylläpito vie aikaa ja vaatii suunnitelmallisuutta. Yrityssomeen kuuluu olennaisesti brändin rakentaminen, ja joskus saattaa tuntua siltä, että itseään ja omaa ammattitaitoaan on vaikea tuoda esille jatkuvalla syötöllä. Me autamme: joskus on helpompi antaa toisen kirjoittaa sinua brändäävät postaukset.

Somessa brändin rakentamisesta ja kilpailijoista erottumisesta on tullut jokapäiväistä työtä, jonka voit nyt ulkoistaa meille.

Somejulkaisut ja somestrategia yrityksellesi

Somestrategia

Teemme yrityksellesi tai organisaatiollesi somesuunnitelman kuuden tai kahdentoista kuukauden ajanjaksolle. Suunnitelma toimii sosiaalisen median vuosikellona, ja voit hyödyntää sitä myös tulevaisuudessa. Somestrategiassa määritellään sosiaalisen median tavoitteet ja kohderyhmät, jotka palvelevat sinua parhaiten.

Somenäkyvyyden ylläpitäminen on jatkuvaa ja pitkäjänteisyyttä vaativaa puuhaa. Viestisi välittyy tehokkaasti, kun strategia on kunnossa ja tiedät, kuinka edetä kohti tavoitteitasi, olivat ne sitten myynnillisiä, brändin rakentamista tai tunnettuuden edistämistä. Suunnitelmassa määritellään muun muassa puhuttelun tyyli, yrityksen äänensävy ja visuaalinen ilme.

Somesuunnitelma vähentää tulevaisuuden työmäärää ja vapauttaa aikaa tärkeämmälle, kun somesisältöjä ei aina tarvitse keksiä uudelleen, vaan voit seurata ammattimaisesti laadittua suunnitelmaa.

Somejulkaisut

Tämän palvelun valitessasi voit keskittyä ideoimaan haluamaasi sisältöä somekanavillesi. Tarvitsemme sinulta vain idean ja hieman luonnostekstiä taustatiedoksi. Kirjoitamme postauksen ja valitsemme tai teemme ilmeeseesi sopivan kuvan. Ajastamme postaukset valmiiksi kahteen somekanavaan.

Voit valita joko 4 postausta / kk (1 postaus per viikko) tai 8 postausta / kk (2 postausta per viikko).

Maksullinen somemarkkinointi Facebookiin

Somemarkkinointipalvelu sisältää kuvien ja viestin suunnittelun, kaksi vedoskierrosta, jolloin voit kommentoida suunnitelmaa, mainonnan toteutuksen, optimoinnin ja tulosten raportoinnin. Seuraamme mainonnan vaikuttavuutta tarkasti ja optimoimme sitä tavoitteellisesti.

Canva-pohjat somejulkaisuihin

Suunnittelemme ilmeeseesi sopivat luonnokset julkaisupohjista, kansikuvista ja profiilikuvista sopivissa muodoissa eri somekanaviin, esimerkiksi Instagramiin (feed ja story), Facebookiin ja Twitteriin. Valmiit pohjat toteutetaan Canvaan ja jaetaan sinun käyttöösi. Opastamme pohjien käyttöönotossa, ja jos Canvasta ei ole kokemusta, opastamme myös ohjelman käyttöön.

Somekanavien perustaminen

Perustamme puolestasi yrityksen tai organisaation somekanavat. Suunnittelemme kanaville kansikuvan ja profiilikuvan, ja kirjoitamme esittelytekstit. Saat kanavan käyttöoikeudet ja tarvittaessa myös käyttöönoton opastuksen.

Some-tarrat

Suunnittelemme digitaalisia tarroja elävöittämään somepäivityksiäsi, tilaa persoonalliset tarrat Inspiksen suunnittelijoilta!

Some-koulutukset

Koulutamme Canvan lisäksi somekanavien perustamiseen ja käyttöön.

Anna blogisi ammattilaisen viimeisteltäväksi

Tutustu blogikirjoittamisen tuotepaketteihimme!

Blogitekstin kirjoittaminen I

Tekstisuunnittelijamme kirjoittaa blogitekstin toimittamasi luonnostekstin perusteella. Luonnosteksti voi olla jäsentämätöntä tekstiä kappaleina tai ranskalaisina viivoina. Sinä säilyt jutun asiantuntijana ja varsinaisena kirjoittajana, me muotoilemme tekstin jäsennetyksi blogiartikkeliksi.

Blogiteksti sisältää noin 360–500 sanaa.

Saat tekstin kommentoitavaksesi, ja sitä muokataan antamasi palautteen perusteella, jonka jälkeen voit julkaista tekstin sivuillasi ja jakaa somekanavissasi.

Blogitekstin kirjoittaminen II

Laajempaan blogipalveluun sisältyy lisäksi kuvaehdotus kuvapankista, kuvan muokkaus ja blogitekstin vieminen nettisivuillesi. Kirjoitamme puolestasi somejulkaisut blogista kahteen somekanavaan ja ajastamme ne.

Kaipaatko lisäpuhtia sosiaalisen median näkyvyyteen?

Tsekkaa myös nämä artikkelit