Design Inspiksen valokuvaaja

Ammattimaiset valokuvat tukevat brändiä

Laadukkaat valokuvat ovat näyttävä osa visuaalista sisältöä digitaalisissa ja painetuissa materiaaleissa. Tuoreet mainoskuvat ja henkilöstökuvat vahvistavat yrityksen brändiä, ja ovat oleellinen osa vaikuttavaa sisällöntuotantoa ja viestintää. Esittelemällä henkilöstösi kuvin annat kasvot yrityksellesi.

Suunnittelemme yrityksesi brändiin sopivat mainoskuvat ja henkilöstökuvat, joita voit käyttää kaikessa viestinnässä. Kuvat otamme joko yrityksesi tiloissa tai studiossamme. Kuvaukset sopivassa miljöössä antavat kuville oman säväyksensä.

Valokuvaajamme Jenina taitaa henkilökuvat, tuotekuvat ja tapahtumakuvauksen niin studiossa kuin miljöössä. Kuvauksissa edes taivas ei ole rajana, sillä meillä on käytössämme myös drone, ja valokuvaajamme on pätevyyden suorittanut ohjaaja.

Jos tarvitset yrityksellesi tai hankkeellesi dronella otettua ilmakuvaa tai videota, ole yhteydessä meihin, niin katsotaan sopiva lennätyspäivä!

Valokuvausta ja videotuotantoa Inspikseltä

Kuvat yrityksen omista työntekijöistä, tuotteista ja tiloista luovat persoonallista ja aitoa ilmettä. Kuvapankkikuvat ovat usein monessa paikassa käytettyjä. Ottamiamme valokuvia voi helposti yhdistää muihin suunnittelemiimme markkinointiviestinnän materiaaleihin, kuten esitteisiin, verkkosivuille tai somejulkaisuihin.

Tuotamme myös videoita! Kun tarvitset haastatteluja, tapahtuman tallentamista, koulutusvideoita tai mitä tahansa muuta, ota yhteyttä, niin suunnitellaan toteutus yhdessä. Infografiikat ja animaatiot ovat myös erinomainen tapa elävöittää sisältöä, ja niissä yhdistämme videokuvauksen luovaan graafiseen suunnitteluun!

Millaisia valokuvia yrityksesi tarvitsee? Meiltä saat mainoskuvat, tuotekuvat ja henkilöstökuvat tiloissasi tai studiollamme. Aloitetaan suunnittelu, ota yhteyttä!

OT-Kumi

Design Inspiksen tuoteukuvaus OT-Kumille
OT-Kumin työntekijä esittelee tiivisteitä
OT-Kumi -yritykselle valokuvattu kuva kumitiivisteistä
OT-Kumin työntekijän työskentelyä Design Inspiksen valokuvaamana
Valokuvaus yritykselle, OT-Kumi
OT-Kumin tiivisteitä Design Inspiksen valokuvaamana

Hopeikko

Sinä Osaat -hanke (Oamk)

Valokuva Oamk Sinä osaat -hankkeelle

MiniEines -hanke (Oamk)

Maalaus- ja tasoitetyö M. Suojanen Oy

M. Suojanen Oy -yritykselle mainoskuva
M. Suojanen Oy -yrityksen mainoskuva
M. Suojanen Oy -yritykselle mainoskuva, jossa mies tasoittaa seinää

Reboot Iot Factory

Rebootille otettu valokuva
Valokuva VR-laseista Rebootille
Valokuvia Reboot IoT Factorylle
Valokuvia Reboot IoT Factorylle
Valokuvia Reboot IoT Factorylle
Valokuvia Reboot IoT Factorylle
Tsekkaa myös nämä artikkelit