Design Inspiksen viestintätiimii

Viestintäkumppanina luova toimisto

Tuntuuko some työläältä? Onko yritykselläsi paljon ideoita sisällöksi, mutta ajan puute tai kokemattomuus estävät persoonallisen somenäkyvyyden tuloksellisen kehittämisen?

Design Inspis on vahva kumppani yrityksen, hankkeen tai muun organisaation viestinnän ja markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen. Viestintäkumppani-palvelumme toimii osana yritystäsi tai organisaatiotasi ja tekee yhdessä sovittuja viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä. Palvelun sisältö räätälöidään aina yrityksesi tarpeiden mukaan.

Design Inspiksessä työskentelee monipuolinen joukko asiantuntijoita. Saatte samassa tiimissä niin graafista suunnittelua, tekstisuunnittelua, sisällöntuotantoa kuin valokuvauspalveluitakin.

Viestintäkumppani-palvelu sopii hyvin yrityksille ja organisaatioille, jotka tarvitsevat apua viestintään ja markkinointiin, mutta tarve on sen verran vähäinen, ettei sitä hoitamaan kannata palkata yrityksen palvelukseen omaa henkilöä. Palvelu sopii myös esimerkiksi tapahtuman tai hankkeen viestinnän ja markkinoinnin toteutukseen.

Mitä viestintä-kumppanuus tarjoaa?

Viestintäkumppani-palvelu sisältää selvityksen yrityksesi viestinnän ja markkinoinnin nykytilanteesta sekä kehittämisehdotukset. Tässä vaiheessa kartoitamme missä kanavissa toimitte ja millä tavalla.

Suunnittelemme yhteistyössä kanssanne teille soveltuvan palvelun seuraavan puolen vuoden tai vuoden ajaksi.

Sovitut kuukausittaiset toimenpiteet voivat sisältää esimerkiksi mediatiedottamista, markkinointia, sosiaalisen median sisällöntuotantoa, uutiskirjeen sisällöntuotantoa, blogitekstien kirjoittamista, verkkosivuston sisällön päivittämistä, esitteiden tai muiden painotuotteiden suunnittelua ja toteutusta tai esimerkiksi valokuvausta ja videokuvausta sekä Powerpoint-esitysten suunnittelua ja toteutusta.

Näin viestintä-kumppanuus toimii

Viestintätiimimme koostuu monen eri alan ammattilaisista, ja kokoamme tiimin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kerromme yrityksestäsi tai organisaatiostasi muille ulkopuolisen silmin, näemme hyvän ja kerromme siitä maailmalle. Huomaamme myös kehittämisen paikat ja informoimme niistä sinua. Reagoimme ja palvelemme nopeasti ja meillä on kokemusta niin arki- kuin kriisiviestinnästä. Rakennamme teille tulevaisuutta varten suunnitelmat somea ja markkinointia varten. Jokaisen paketin kohdalla sovitaan yksilöllisesti, mitä juuri sinun yrityksesi tai organisaatiosi tarvitsee.

Viestinnässä on monta rautaa tulessa yhtä aikaa. Helpotamme taakkaa ja jaamme vastuuta. Tutustu palvelupaketteihimme:

Sanavalmis someosasto

Sanavalmis someosasto on yrityksesi sosiaalisen median tukiranka.

Sinulta tarvitsemme vain ideat ja hieman taustoitusta, meiltä saat toteutuksen, joka sisältää postausten kirjoittamisen, kanaviisi ajastamisen ja tarvittaessa myös kuvan tekemisen.

Viestinnän lisäkädet

Viestinnän lisäkädet ovat apunasi, kun tarvitset säännöllisyyttä someen ja hieman lisää. Palvelu sisältää aiemmin mainitun somepaketin lisäksi myös esimerkiksi tiedotteita, uutiskirjeen koostamista, tiedotteiden ja uutisten päivittämistä nettisivuille sekä blogitekstin.

Luova tiimi

Luova tiimi uudistaa tarvittaessa koko brändimateriaalisi toiveidesi mukaan ja hoitaa kokonaisuuden alkuideoinnista käytännön toteutukseen. Luovalla tiimillä vastaamme pitkäjänteisesti ja sitoutuneesti hyvin monipuolisiin viestinnän tarpeisiin. Markkinoinnin kokonaisuus on tällä tiimillä hallussa.

Tsekkaa myös nämä artikkelit