skip to Main Content

Tekstisuunnittelu

Suunnittelemme toimivat ja houkuttelevat mainostekstit niin digitaalisiin kuin painettuihin tuotteisiin yrityksesi brändin huomioiden. Meiltä syntyvät tekstit sloganeista tarinoihin.

Tekstisuunnittelu on olennainen osa brändin rakentamista. Jos yrityksesi tekstien tyyli hakee vielä muotoaan, suunnittelemme sinulle tarvittaessa myös markkinointiviestintäsi avainviestit. Perehdymme yrityksesi toimintaan perusteellisesti, jotta osaamme puhua sujuvasti juuri sinun yrityksesi kieltä. Otamme huomioon yrityksesi äänensävyn ja tavan puhutella asiakkaita, ja mielessämme on aina sinun asiakkaasi, eli palvelun tai tuotteen loppukäyttäjä.

Kuinka tekstisuunnittelu toimii

Jos sisällöilläsi on jo selkeä suunta, viilaamme toimittamasi tekstit toimiviksi ja houkutteleviksi omien tekstimateriaaliesi pohjalta. Suunnittelemme tekstit tarvittaessa myös ilman raakatekstiä, mutta tarvitsemme sinulta idean ja hieman suuntaviivoja, joista lähteä liikkeelle. Taustamateriaali voi olla raakatekstiä, ranskalaisia viivoja, tai vaikka palaverimuistiinpanoja.

Kun haluat kertoa muillekin oman yrityksesi menestystarinoista, otamme puolestasi yhteyttä asiakkaisiisi, haastattelemme ja kirjoitamme heidän asiakaskokemuksensa valmiiksi jutuksi. Jutut voit julkaista esimerkiksi verkkosivuillasi. Olemme kirjoittaneet ja viimeistelleet asiakkaillemme myös paljon blogitekstejä.

Käännämme asia- ja mainostekstisi suomesta englantiin ja toisinpäin. Suunnittelemme myös englanninkieliset tekstit aiheesta kuin aiheesta.

Tutustu myös viestintätiimipalveluumme, joka koostuu moniammatillisesta tiimistä, jolle voit huoletta jättää myös tekstien hiomisen tai tuottamisen.

Toimittajapalvelut

Meidän näppiksiltämme saavat alkunsa monenlaiset tekstit ja tarinat. Tarvitset sitten blogikirjoittajaa, tekstiesi tarinallistamista tai analyyttistä ja asiakeskeistä lähestymistapaa tekstisisältöihisi, olemme valmiita palvelemaan.

Asiakastarinat ovat mukava tapa esitellä oman yrityksesi toimintaa ja palveluita ja kertoa, miten asiakkaasi ovat niistä hyötyneet. Myös blogi on hyvä tapa tuottaa sisältöä, jakaa asiantuntemustasi ja ohjata liikennettä sivuillesi, mutta kenellä on aikaa kirjoittaa viimeisen päälle hiottua asiantuntijablogia säännöllisesti? Meillä on, eikä mikään tekstuaalinen ole meille vierasta!

Anna blogisi ammattilaisen viimeisteltäväksi

Tarjoamme kahta erilaajuista blogipalvelua.

Suppeammassa niistä tekstisuunnittelijamme kirjoittaa blogitekstin toimittamasi luonnostekstin perusteella. Luonnosteksti voi olla jäsentämätöntä tekstiä kappaleina tai ranskalaisina viivoina. Sinä säilyt jutun asiantuntijana ja varsinaisena kirjoittajana, me muotoilemme tekstin jäsennetyksi blogiartikkeliksi.

Blogiteksti sisältää noin 360–500 sanaa.

Saat tekstin kommentoitavaksesi, ja sitä muokataan antamasi palautteen perusteella, jonka jälkeen voit julkaista tekstin sivuillasi ja jakaa somekanavissasi.

Laajempaan blogipalveluun sisältyy lisäksi kuvaehdotus kuvapankista, kuvan muokkaus ja blogitekstin vieminen nettisivuillesi. Kirjoitamme puolestasi somejulkaisut blogista kahteen somekanavaan ja ajastamme ne.

Tutustu myös somepalveluihimme.

Tekstisuunnittelumme tuloksia

Valmennustrion asiakastarinat

Asiakkaiden haastattelu ja juttujen toimittaminen
www.valmennustrio.fi/asiakastarinat

Practical guide to screen printing in printed electronics

Oppaan kielentarkistus, editointi ja konsultointi
Siirry oppaaseen

Hyvinvoima-sivusto

Sisältöjen tuottaminen, palveluiden konseptointi ja tuotteistaminen
www.hyvinvoima.com

Avanto-yrittäjyysohjelma

Sisällöt suomeksi ja englanniksi yhteistyössä asiakkaan kanssa
www.avantooulu.fi

Making-City suomenkielinen esite

Hankkeen esitteen sisältöjen suunnittelu ja tuottaminen
Siirry esitteeseen

Verkko-ohjaaja opas

Oppaan sisällön oikoluku
Siirry oppaaseen

Tekstisuunnitteluaiheiset blogit

Haluatko vakuuttaa asiakkaasi yrityksesi markkinointimateriaaleilla?

Ota yhteyttä, niin hiotaan tekstisi kuntoon!

Back To Top