skip to Main Content

Kuvitukset

Toteutamme kuvitukset aina tuotteen ja yrityksesi tyylin mukaisesti. Teemme kuvitukset monilla erilaisilla tekniikoilla: tietokonepohjaisena vektorigrafiikkana tai vaikka perinteisenä piirroskuvituksena tai akvarellimaalauksena. Kuvitukset voivat olla tyyliltään minimalistisen pelkistettyjä tai yksityiskohtaisen tarkkoja.

Kuvituksen tavoite on yleensä havainnollistaa, elävöittää, koristaa tai selkiyttää tietoa. Kuvituksella voidaan esimerkiksi visualisoida monimutkaisia prosesseja silloin, kun niitä on hankala ilmaista tekstinä. Kirjoja ja artikkeleita elävöittävän kuvituksen lisäksi teemme mm. konseptikuvituksia ja infografiikkaa.

Infografiikka on tiedonvisualisointia, johon kuuluu kuvituksen lisäksi usein tekstiä ja lukuja. Kuvituksella havainnollistetaan esimerkiksi lukumääriä ja sen avulla esitetään tietoa kohderyhmää viihdyttävällä ja helposti silmäiltävällä tavalla.  Konseptikuva puolestaan on eräänlainen luonnos tai suunnitelma, jonka avulla päästään yhteiseen ymmärrykseen tuotteesta tai vaikkapa palvelusta ja sen avulla voidaan havainnollistaa pelkkää tekstiä selkeämmin asiaa.

Toteuttamiamme kuvituksia

Meiltä saat yksilölliset kuvitukset markkinointiviestintääsi yrityksesi brändin mukaisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Back To Top